EyeQ
0
loading...

Η ομάδα μας

Η παραγωγή βίντεο είναι ομαδικό άθλημα, γι' αυτό και το πιο δυνατό σημείο της EYEQ, είναι η ομάδα της.

Κατεβάζουμε ιδέες, συγγράφουμε σενάρια, οργανώνουμε την παραγωγή, επιμελούμαστε καλλιτεχνικά και αισθητικά την εικόνα και τον ήχο και βρίσκουμε πάντα λύσεις σε ό,τι προκύψει. Η έμπειρη ομάδα μας -με χρόνια εμπειρίας ο κάθε ένας στον τομέα του- είναι έτοιμη να αναλάβει οποιοδήποτε κόνσεπτ και να το ολοκληρώσει αποτελεσματικά.

Πώς το κάνουμε

Ξεκινάμε από την ανάγκη του να ειπωθεί μια ιστορία. Πριν καν ακόμη υπάρξει η ιδέα αρχίζει η διεργασία και φτάνουμε μέχρι να δούμε το βίντεο να παίζει στις οθόνες. Έρχεσαι σε μας και ακούμε τις ανάγκες και τους προβληματισμούς σου. Ρωτάμε και απαντάμε παρέα: Γιατί πρέπει να φτιάξουμε ένα βίντεο; Τι πρέπει να λέει; Σε ποιον απευθύνεται; Ανάλογα με τους στόχους και την στρατηγική προβολής, λαμβάνοντας υπόψη τον προϋπολογισμό του κάθε πελάτη, ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα και επικοινωνούμε στον έξω κόσμο το μήνυμα σου.

Διαδικασία

Όπως οι ταινίες έχουν αρχή, μέση και τέλος, έτσι και η διαδικασία παραγωγής τους.

Αρχή - Pre Production

Το πρώτο βήμα είναι η επικοινωνία με τον πελάτη και η επιλογή του concept. Η ιδέα αναλύεται και οπτικοποιείται. Σε αυτή τη φάση περιλαμβάνεται η συγγραφή των σεναρίων, η οργάνωση των γυρισμάτων και ο σχεδιασμός της αισθητικής.

Μέση - Production

Αφότου οριστεί ο προϋπολογισμός, επιλέγεται το καταλληλότερο crew για το γύρισμα και το cast περνάει από ακροάσεις. Αποφασίζουμε τις των γυρισμάτων και ξεκινάμε. Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τα γυρίσματα εξαρτάται από πολλές και διαφορετικές μεταβλητές. Αφότου γυριστεί η πρώτη σκηνή, ξεκινά το post production.

Τέλος - Post Production

Το μοντάζ είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της δημιουργίας μιας ταινίας, είναι η διαδικασία κατα την οποία δημιουργείται ο ρυθμός και τα κομμάτια του παζλ ενώνονται. Τα πλάνα, ο ήχος, τα γραφικά και τα χρώματα συντίθενται φτιάχνοντας το τελικό παραδοτέο προϊόν.

Τι λένε για εμάς

"Η συνεργασία μας με την ΕyeQ Creative Media για τα γυρίσματα του πρώτου τηλεοπτικού διαφημιστικού σποτ της εταιρείας μας αποδείχτηκε για εμάς εξαιρετική επιλογή. Η ομάδα της ΕyeQ Creative Media με την αποφασιστικότητά της και την άψογη συνεργασία μεταξύ των μελών της , μας απέδωσε ένα εξαιρετικά ικανοποιητικό αποτέλεσμα, προσαρμοσμένο πάνω στις ανάγκες της εταιρείας μας με απόλυτη συνέπεια. Τους ευχαριστούμε πολύ!"

- Ελληνικές Φάρμες

"Η δημιουργικότητα, η πρωτοτυπία και ο επαγγελματισμός στο αποτέλεσμα είναι τα βασικά στοιχεία μιας πολύ επιτυχημένης, ως τώρα, συνεργασίας. Το διαφημιστικό σποτ για τους Κρητικούς παραγωγούς ήταν εξαιρετικό, παρουσιάζοντας με ανάγλυφο και ευρηματικό τρόπο το μόχθο και την προσπάθεια των παραγωγών του τόπου μας. Ελπίζουμε η συνεργασία μας να συνεχιστεί, με το ίδιο πάθος, όρεξη και μεράκι και τα επόμενα χρόνια."

- Super Market Χαλκιαδάκης

"Εξαιρετική συνεργασία που μας βοήθησε να εκσυγχρονίσουμε την εικόνα της εταιρείας μας. Σας ευχαριστούμε πολύ."

- Nερό Ρούβας

"Συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια για την τηλεοπτική προβολή μας με την EYEQ. Δεν ρωτάμε καν πια για τα κόνσεπτ που βρίσκουν. Τους εμπιστευόμαστε με τα μάτια κλειστά γιατί γνωρίζουν το προϊόν και καταφέρνουν να μεταφέρουν σε εικόνες το μήνυμα που θέλουμε να επικοινωνήσουμε στο κοινό μας"

- Καφές Δανδάλη

Οι Συνεργασίες Μας

Αγροδιατροφική Σύμπραξη

Cactus Hotels

Supermarket Χαλκιαδάκης

Καφές Δανδάλη

Enartia

Αναψυκτικά Φήμη

Ελληνικές Φάρμες

Karatzis

Royal Marmin Bay

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Ρούβας

ΣΥ.Φ.Α.Κ.

VIEW
Close